Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Leva sockerfri 31 mars - 2 april (2023)

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Leva sockerfri 31 mars - 2 april (2023)

 

En weekend utan socker
Tråkigt?
Absolut inte!

 

Bli inspirerad av fängslande föreläsare, delta i utvecklande workshops, njut av god och hälsosam mat - lär dig leva sockerfritt!

 

"Varför kan inte du vara som ”alla” andra och bara ta en bulle, i stället för att länsa fatet när ingen ser och sedan skämmas för ditt eget beteende?"Det krävs verktyg som inte bara har fokus på tallriken. Den processade maten är problemet – men lösningen hittas i förhållningssättet till livet. Författarna till boken Lär dig leva sockerfri, Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin, berättar mer om, och ger dig verktyg, att komma ur ditt sockerberoende.

 

Det som händer när man äter socker är att belöningscentret i hjärnan blir kidnappat av sockret vilket är en process som liknar den effekten som starkare droger har. Följden blir att vi söker nya kickar om och om igen och till slut slits insulinfunktionen ut och orkar inte med att reglera sockret.

 

Vi är så glada att få hälsa Marika Carlsson välkommen till konventet. Hon är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”

 

En lång rad med spännande föresläsare presenteras kontinuerligt. 

 

Boka först din biljett, som gäller för alla föreläsningar och work shops. Läs mer och tag kontakt med levasockerfri.se

 

Boka därefter ditt boende här, pris från 2330 kr per person (del i dubbelrum)

 

VÄLKOMMEN!

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Lunch
  Frukost
  Middag 2 rätter

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Leva sockerfri 31 mars - 2 april (2023). Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster: